5 причини да имаш уеб сайт

5 причини да имаш уеб сайт

За много хора да имаш уеб сайт може да изглежда кич, но през второто десетилетие на 21 век, това е реална необходимост, която е ключва за почти всеки бизнес. Днес ще се фокусираме върху 5 категорични причини да имаш сайт и да успееш да разшириш своя бизнес в кратки срокове, благодарение на него.

Хората са в Интернет

Сигурно сте забелязали хората, които постоянно са залепени за своите телефони, таблети и компютри. Това не е само вкъщи, а и на обществени места, където откровено това често изглежда странно на страничния наблюдател. Днес потребителите на Вашите продукти или услуги са в Интернет и е крайно време да ориентирате своя бизнес спрямо пазара, а именно да създадете свои фирмен сайт, който да отговори на новите маркетингови канали.

Бизнесът е в Интернет

Ако Вашата компания предлага B2B услуги, то вероятно искате да достигнете до повече партньори, с които да работите. Как може да се случи това ли? Резонният отговор е чрез уеб сайт, който презентира вашите продукти/услуги, техните цени и разбира се техните предимства пред тези на конкурентите. Бизнесът на 21 век е винаги е една крачка напред в търсене на възможности и именно Интернет е средата, която може да ви осигури летящ старт, дори да нямате толкова стара история като компания.

Огромни възможности на необятен пазар

Интернет няма граници. Пазарът там може да бъде толкова голям, колкото пожелаете. Посредством Вашия сайт вие можете да продавате чехли в Бразилия, кожени якета в Русия, езкотични животни в САЩ или козметика в Япония. Живеем в необятен конгломерат от хора, бизнеси и идеи и тези, които искат да бъдат лидери на пазара неизменно търсят постоянно нови възможности, за да пораснат бързо и да съумеят да изградят бъдеще на своята компания.

Да имаш сайт е по-евтино, отколкото да имаш офис

Истината е, че физическият магазин или офис е доста по-скъпо удоволствие от това да имаш сайт или онлайн магазин. За разлика от Вашето Интернет представителство обаче физическият магазин има ограничени възможности за привличане на клиенти поради ограничения човекопоток, който преминава покрай него. Не искате ли да преместите своя магазин на магистралата, наречена Интернет и да се докоснете до потребители от всяка точка на планетата, вместо да разчитате на относително малките възможности, предоставяни от ограниченията на физическата локация? Освен всичко останало, то 99,9% наемът, който плащате за физически офис или магазин за 1 година е сума, няколко пъти по-висока от цената за създаване на уеб сайт, а това дори не включва заплатите на служителите, които го обслужват.

За да изпревариш конкуренцията

Конкуренцията Ви е вече в Интернет. Мислите ли, че можете да подцените това и да изостанете фатално от нея? Едва ли. Пазарната икономика предполага сериозна конкуренция между отделните пазарни субекти и това предопределя постоянното състезание за по-висок пазарен дял. Всеки бизнес, който си позволи да подцени конкуренцията си е на прага да се провали, защото именно тя е тази, която движи сектора, без значение какъв е той. С по-горните 5 причини да имаш уеб сайт се надяваме да сме ви обяснили накратко какви са предимствата на този рекламен канал. Не ги подценявайте! Не изоставайте!

контакти връзка