10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords

10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords

Имате бизнес в Интернет? Чули сте от приятел или познат, че онлайн магазините в Интернет печелят добре, а се инвестират приемливи за бизнеса ресурси. Нямате търпение да направите своя нов онлайн магазин, да пуснете първата си реклама в Google Adwords и поръчките да завалят? Да, и ние бихме искали, но нещата в истинския свят не са толкова розови, колкото всички си мислят, защото има редица компоненти, които правят разликата между успеха и провала, а ние от EggBlast знаем точно кои са те.

Днес сме ви подбрали 10 МЕГА ЯКИ причини да изберете компания, която предлага създаване и мониторинг на AdWords кампании.

От клиентска и наша, обаче, нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.

Интересни AdWords рекламни кампании


1. Кредит щастие

Всеки изпада в нужда понякога. Къде за пари, къде за надежда, къде за щастие. Накрая, обаче, не бива да забравяме, че преди да теглим "кредит щастие" е добре да проверим какъв е лихвения процент. Чудим се колко ли компании всъщност предлагат този иновативен за българският пазар продукт, от който за жалост, нацията има спешна нужда. А в добър стар български стил, често не мислим за неговото връщане.

Кредит щастие до заплата

Какъв ли е годишния лихвен процент на кредит щастие?


2. Курсовете не са това, което бяха

Повишаването на квалификацията на служителите е изключително тренди момент в България. Напълно разбираме хората, които търсят начин да се адаптират към променящата се сложна ситуация на трудовия пазар. Все пак, наречете ни закостенели, консервативни, и дори ретроградни и нетолерантни, но подобни реклами ни карат да изпадаме в криза на личността. Да не забравяме, че и школите трябва да работят нещо, вместо просто да подвеждат хората, че когато изкарат техния курс за програмисти, ще започнат да изкарват бесните кинти и едва ли не ще се заровят в купчини с пари.

Курсове за курви

Въпреки, че рекламата се появява на нелепо място, то с огромен интерес бихме провели изпита за дипломиране след курса.


3. Седни тук и не се притеснявай!

Страхотни продукти! Специална селекция! Кой и как е допуснал това да се случи?

Много вероятно маркетинг мениджърите пак са спали, което резонно води до подобни комични ситуации и повод да вземеш хора, самотитулуващи се като специалисти на подбив. Кой не би?

Офис столове за тюфлеци

„Не, не казвам, че си дебел... Но ще спестяваме доста, ако сложиш енергоспестяваща крушка в хладилника!“


4. Нужно ли е да се срещаме с Цацаров в ЦУМ, за да се обърне внимание?

Тук лично ни спечелиха и дори вече поръчахме „десятка на партия“.

Нека все пак не забравяме, че наркотиците са незаконни в България. Защо ли тогава Google ги рекламира? А може би прокарва легализацията, която мнозина младежи с либерално мислене на драго сърце биха подкрепили. Peace, bro!

Куриерски услуги за наркотици

Но не е наша работа да съдим... щом има търсене – логично е да се появи и предлагане!


5. София - екзотика и магия

Омръзнаха ли ви екзотичните пътешествия до незнайни дестинации? Омръзна ли ви от Дубай, Тайланд и дори Аляска? Искате нещо различно? Нещо вдъхновяващо? Само сега, имате невероятната УЛТРА възможност да преживеете катарзис, докато се наслаждавате на круиз по... Ъъ... Перловска река. Не пропускайте! Once-in-a-lifetime opportunity!

Круизи до Перловска река

Може да е в дървена лодка, метър на метър, но пък ще видите София от друг ъгъл.


6. Умри веднъж, но от сърце

Караконджул, а защо не и Шрек, и Торбалан? Поне да има реална причина малките деца да се страхуват от смъртта, от възможно най-ранна възраст. Все пак, на нас лично ни омръзна да четем обяви на погребални агенции, базирани на древногръцки, древнобългарски, древноримски, древнославянски и древноегипетски богове. Време е за промяна! ( Това не е агитация за БСП! :-)

Погребална агенция Караконджул

Поне да имаше бранд ‚Караконджул‘ – да има оправдание!


7. Отпушваме тръби – всякакви!

Отпушваме тръби – всякакви! Запушваме фуги и наместваме муфи! Ако попадате в таргет групата – не се колебайте да звъннете! Ние ще се справим с всяко водопроводно предизвикателство, което изникне зад вас, но пък в крайна сметка всеки си избира с коя "професионална ВиК фирма" да работи.

ВиК услуги за стари лелки

Няма да ви върнат!


8. 100% гаранция, че ще ви излъжат

Хората са казали: „Ако те е страх от мечки – не ходи в гората!“ Тук умишлено не сме скрили URL адресите, професионална НЕетика.

Както виждате, много често хора, които не са компетентни у нас, минават за експерти в IT рекламата. Това е поредното доказателство, и поредните хора, които ще имат грижата да съсипят вашия бизнес и да осигурят неговото съществуване за цели 6 до 12 месеца. А след това - пътят към Терминал 2 е отворен за вас, и нищо няма да ви задържа тук.

Аматьорска SEO оптимизация

Та, който си го може, го може!


9. Климатизиран ЕКО транспорт - европейска работа

Модерно е млади и талантливи хора от страната да оставят големия град и да се местят на спокойствие на село. Напълно уважаваме техните желания, макар да не можем да разберем как се отоплява каруца през Януари, но пък човек не може да знае всичко. Явно тази компания може всичко! Само не знаем защо още не са ангажирани с поправянето на ефектите от глобалното затопляне.

Климатици за каруци

Това логично води и липсата на някои удобства, които младите бързат да възстановят. :-)


10. Като ще е жаба - да е рошава

Ако ще карате курса от точка 2, добре е да си вземете продуктите от номер 10, защото когато изкарате курса е редно да се сдобиете с подходящ инвентар за извършване на вашите служебни задължения. В противен случай рискувате да заплашите някоя мацка, че ще я 'скършите', но матрака във вашия дом да има съвсем различно мнение по въпроса. Застраховайте се!

Матраци за порно

Все пак ще се ползва интензивно! Трябва да е устойчив и удобен! И да се вижда всичко от всеки ъгъл!!!


11. Пътят към Ада е осеян с добри намерения

Малък бонус от нас, защото вече сте уморени да се смеете, та ето и удачен вариант да си починете, макар че вашето GP едва ли би ви го препоръчало, като най-релаксиращият вариант, но пък чуваме, че SPA-то е страхотно:

Почивки до ада с автобус

Пращайте е-мейли и снимки. Любопитно ни е!


Сигурни сме, че не искате вашата реклама да бъде таргетирана точно така. Знаем, че е трудно да се доверите на някой случаен, но и не трябва – ние не сме случайни! Убедени сме, че ще реализираме най-добрата кампания, която някога сте имали!

EggBlast.com – не водим до успех, ние водим успеха за носа!

 

контакти връзка