Сайт на адвокат

сайт на адвокат цена

Изработка на сайт за адвокат

Вие сте адвокат или адвокатска кантора и имате нужда от нов уеб сайт или редизайн на стария? Искате да бъдете адекватно представени онлайн, защото разбирате, че вашите клиенти са в Интернет? EggBlast има точното решение за Вас!

Уеб сайт на адвокатска кантора

Изработката на сайтове за адвокати е специализирана услуга на EggBlast, която има за цел да покрие изискванията на юристите за функционалността на техния сайт. Най-често предпочитаните уеб решения от този тип са презентационните, имащи за цел да изложат пред аудиторията услугите, които съответният адвокат предлага на своите клиенти. Разработката включва стандартен процес по планиране, следващ базовия модел на работа, който сме възприели, за да гарантираме изключително краткия срок, в който можете да имате Вашия чисто нов уеб сайт.

Какво включва сайтът на един адвокат?

При изработката на адвокатски сайтове се наблюдава по-свит спектър от функционалност, който се възприема като оптимален, за да гарантира отлично преживяване (UX) на потребителите. Създаването на уникална визия и персонализиран уеб дизайн като цяло не е особено търсено при сайтовете на адвокати и кантори. Този подход е факт с оглед на основния фокус, който при тях е предимно информативен и е от съществено значение функционалността, а не толкова красивата визия, както това е характерно за различни услуги и продукти в областта на изкуството например. Най-честите страници, които ще откриете в сайта на адвокатска кантора са:

изработка на сайт за адвокатска кантора цени
  • Начална страница
  • За нас
  • Екип
  • Услуги (според специализацията)
  • Цени
  • Контакти
  • Блог
  • Новини
  • И т.н.

Едно от най-важните неща при проектиране и изграждане на сайт на адвокат е информационната архитектура, която да реализира успешното навигиране на потребителя до информацията, която го интересува. Резонно, това повишава значително конверсията от потребител към клиент, защото съкращава процеса за вземане на решение от страна на клиента, минимизирайки броя на кликовете му в сайта.

Ако имате нужда от добре проектиран, красив, но и функционален сайт на адвокат или кантора, то не се колебайте да се свържете с нас, за да започнете да привличате клиенти, търсещи Вашите услуги още днес!


element
element
element