За нас

за нас

EggBlast е компания от ново поколение, ориентирана към презентиране на българския бизнес онлайн. Благодарение на нашата дългогодишна експертиза, ние съумяваме да предложим изключително качествени уеб и маркетинг решения, за да отговорим на нуждите на бизнеса у нас.

Какви са нашите цели и мисия

Стремежът ни е да предоставим решение на дългогодишни проблеми в сектора за уеб дизайн, изработка на сайтове и онлайн магазини. Сред нашите приоритети при работата с клиенти са:

Феноменална скорост

Годините опит при изработка на сайтове за бизнеса ни дават широка представа за проблема със сроковете при изграждане на уеб базирани решения. Знаем колко много мразите да чакате с месеци, за да бъде завършен Вашият нов сайт и сме се фокусирали изключително върху бързодействието в работата си. Защо го правим ли? Защото времето е пари, и за вас и за нас!

Качество от ново поколение

Ако сте решили да наемете момчето от блока, което разбира от компютри, за да ви направи новия корпоративен уеб сайт – ние не сме за вас! Ние държим на строга стандартизация в работата си и това ни е утвърдило като водещ партньор за малкия и среден бизнес в България, който очаква иновация, ефективност и възможности от своя сайт. Ние не просто правим красиви сайтове, а създаваме онлайн бизнеси, които работят. Защо го правим ли? Защото москвичът не е ферари, а момчето от блока не е Eggblast!

Цени без аналог

В EggBlast сме 100% убедени, че предоставяме най-доброто съотношение между 3-те основни компонента, формиращи една услуга в очите на клиента, а именно:

  • Срок
  • Качество
  • Цена

Истината е, че никой не може да предложи перфектните 3 компонента, но сме абсолютно сигурни и залагаме името си за това, че предоставяме услуга, изключително близка до перфектната спрямо тези фактори, а който не го вярва може да ни предизвика, за да проверим дали наистина е така! Защо го правим ли? Защото можем!