Блог

дизайн на продуктова страница
Дизайн на продуктова страница

Представя даден продукт пред аудиторията на онлайн магазина чрез текстове и изображения. Продуктовите страници обикновено имат следните елементи в своя дизайн.

11 трика потребителите купуват повече
11 психологически трика, които карат потребителите да купуват повече - част 1

Да, точно така! Има трикове, които въздействат на ума ви, когато става дума за онлайн покупка на каквато и да е стока. Всеки търговец, който е решил, че трябва да ви продаде даден продукт, има своите тайни, които оказват влияние на психиката по специфичен начин, карайки ни да правим какво?

11 трика потребителите купуват
11 психологически трика, които карат потребителите да купуват повече - част 2

Безплатната доставка! Кой не би искал да се възползва от нея? Това е често използван метод при електронната търговия и върши страхотна работа при конкурирането. В същото време обаче този тип оферта е обвързана с известно минимално количество на покупката ви, която обаче често може да надвишава вашето желание.

Как да увеличите конверсиите със 7%
10 начина на подобрите скоростта на уебсайта си и да увеличите конверсиите със 7%

Мислите, че скоростта на работа на вашия уебсайт не е от значение? Помислете пак и помислете добре! Дори огромният конгломерат на уебсайтовете Amazon намира това за абсолютно важно и достоверно, докладвайки увеличение на приходите с 1% на всеки 100 милисекунди подобрение в скоростта на техния уебсайт

Онлайн бизнес
8 причини бизнесът ви да премине онлайн

Щом четете тази статия и то в интернет, няма логична причина да не сте чували за електронна търговия малко или много. Макар и да определяте себе си като не особено технологичен тип, със сигурност сте се сблъсквали с този вид бизнес по един или друг начин.

10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords
10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords

Може би и вие искате бизнес в интернет? Чули сте от приятел или познат, че от интернет много се печели и се инвестира съвсем малко. Нямате търпение да направите своя онлайн магазин, да пуснете първата си реклама и поръчките да завалят. Да, и ние бихме искали!

5 неща, които да запомним за бъг и функционалност
5 неща, които да запомним за бъг и функционалност

Много често, много от клиентите и потребителите не правят разлика между две понятия – бъг и функционалност. Откакто се занимаваме с web development се сблъскваме именно с този фундаментален проблем: как да различим бъг от функционалност?

5 причини да имаш уеб сайт
5 причини да имаш уеб сайт

За много хора да имаш уеб сайт може да изглежда кич, но през второто десетилетие на 21 век, това е реална необходимост, която е ключова за почти всеки бизнес. Днес ще се фокусираме върху 5 категорични причини да имаш сайт и да успееш да разшириш своя бизнес в кратки срокове, благодарение на него.

Ядреното оръжие на Интернет маркетинга - PPC
Ядреното оръжие на Интернет маркетинга - PPC

Използването на PPC (Pay Per Click) реклама в Интернет става все по-популярно във времето, а Интенет гигантите като Google, Bing и Facebook предлагат страхотни възможности за популяризиране на Вашия сайт и мащабно увеличение на Вашите приходи в кратки срокове.

9 добри практики при създаване на електронен магазин
4 причини да инвестирате в продуктови описания

Продуктовите описания в един онлайн магазини са от ключово значение, винаги, когато говорим за перспективна стратегия за Интернет видимост на вашия бизнес. Този тип текстове се подценяват редовно, защото по стар обичай се пести от фундаментално важни неща за сметка на откровени рекламни недомислици.