Блог

10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords
10 МЕГА ЯКИ причини да ползвате фирма за AdWords

Може би и вие искате бизнес в интернет? Чули сте от приятел или познат, че от интернет много се печели и се инвестира съвсем малко. Нямате търпение да направите своя онлайн магазин, да пуснете първата си реклама и поръчките да завалят. Да, и ние бихме искали!

5 неща, които да запомним за бъг и функционалност
5 неща, които да запомним за бъг и функционалност

Много често, много от клиентите и потребителите не правят разлика между две понятия – бъг и функционалност. Откакто се занимаваме с web development се сблъскваме именно с този фундаментален проблем: как да различим бъг от функционалност?

5 причини да имаш уеб сайт
5 причини да имаш уеб сайт

За много хора да имаш уеб сайт може да изглежда кич, но през второто десетилетие на 21 век, това е реална необходимост, която е ключова за почти всеки бизнес. Днес ще се фокусираме върху 5 категорични причини да имаш сайт и да успееш да разшириш своя бизнес в кратки срокове, благодарение на него.

Ядреното оръжие на Интернет маркетинга - PPC
Ядреното оръжие на Интернет маркетинга - PPC

Използването на PPC (Pay Per Click) реклама в Интернет става все по-популярно във времето, а Интенет гигантите като Google, Bing и Facebook предлагат страхотни възможности за популяризиране на Вашия сайт и мащабно увеличение на Вашите приходи в кратки срокове.

9 добри практики при създаване на електронен магазин
4 причини да инвестирате в продуктови описания

Продуктовите описания в един онлайн магазини са от ключово значение, винаги, когато говорим за перспективна стратегия за Интернет видимост на вашия бизнес. Този тип текстове се подценяват редовно, защото по стар обичай се пести от фундаментално важни неща за сметка на откровени рекламни недомислици.