Сайт на хотел

сайт на хотел цена

Изработка на сайт за хотел

Имате нужда от изработка на нов уеб сайт за Вашия хотел? Търсите високо качество, бързо изпълнение, модерна визия и топ цена, следваща оптимално добрите практики по отношение на потребителското преживяване? С EggBlast – винаги получавате, това, за което плащате!

Уеб дизайн на хотелски сайтове

Създаването на сайтове на хотели крие специфични предизвикателства, с които клиентът и разработчиците трябва да са наясно още на етап планиране, а не на по-късен етап да стигат до момент, в който се реализират т.нар. кръпки в сайта. Това е ключово и за формиране на цена за изработка на сайт на хотел. Ние от EggBlast имаме дългогодишен опит при създаването на сайтове за хотелски комплекси и това ви гарантира правилния подход при изграждане на вашия нов уеб сайт.

Изработка на уеб сайт за хотелски комплекс

Начална страница

Презентира ключовите предимства на съответния комплекс и предоставя удобна възможност за потребителите, попаднали на тази уеб страница да се ориентират правилно сред предлаганите от хотела възможности и услуги.

Галерия

Представя снимки от различни локации в хотела, за да могат потенциалните посетители да научат повече за излъчването и преживяването, което им предстои. Те дават и ясна представа дали комплексът е нов или стар, поддържан или занемарен – все неща, ключови за избора на хотел от съвременния човек.

Ресторант

Храната е ключова, когато не си у дома. Това е причината много хотели да презентират и своите ресторанти в сайта си, за да гарантират удобство на своите посетители, които често не познават града и това би им спестило време и нерви, особено, когато ресторантът е на достатъчно добро ниво.

изработка на сайт за хотел цени

SPA & Relax

Изключително модерен през последните години се оказва и т.нар. SPA туризъм, който има за цел да предостави своеобразно бягство на хората, изморени от динамиката и претоварени от стреса в ежедневието си. Все по-често към хотелските комплекси биват изграждани и SPA центрове, които неизменно намират място в сайта на хотела, за да се уверят дамите, че и за тях е помислено.

Развлечения

В случай, че хотелът предоставя разнообразни и интересни форми на забавление, то логично е те да бъдат посочени в неговия сайт. Така бъдещите посетители могат да планират по-добре своето време и да се забавляват, а това носи онези красиви спомени, които често помним цял живот и ни карат да се връщаме отново.

Цени

От ключово значение при изработката на сайт на хотел е да се посочат цените за съответните услуги. Това не е задължително да се случва на отделна страница, но това е най-честия подход, желан от собствениците, които искат да информират своите клиенти за ценовия клас на хотела.

Местоположение

Локацията често е ключова при избора на хотел. Това предполага и абсолютна конкретика по отношение на точното местоположение, за да могат посетителите да се ориентират успешно и да преценят колко далеч са от местата, които планират да посетят докато са гости на хотела.

Резервация

Страницата за резервация има за цел да улесни резервацията на стая или апартамент в комплекса, без да се налага това да става по телефон. Също масово използвана практика, която често има и далеч по-ефективно решение, стига разбира се клиентите да го пожелаят.

Контакти

Винаги може да възникнат въпроси, които не са намерили изчерпателен отговор на страниците на сайта на хотела. Това предполага и наличието на страница за контакти, която не е характерна само за този тип уеб решения, а за всички сайтове без значение от тяхната тематика. Това са най-често срещаните страници, които можете да откриете в класически уеб сайт на хотел, но това далеч не изчерпва възможностите, които предоставя EggBlast.

Според конкретните обстоятелства, Ние ще ви консултираме как е най-подходящо да се процедира и защо, като все пак крайното решение за реализация ще вземете вие, защото за нас е важно да сте доволни и горди със своя нов уеб сайт.


element
element
element