Сайт на хотел — EggBlast.com

Сайт на хотел

сайт на хотел цена

Изработка на сайт за хотел

Имате нужда от изработка на нов уеб сайт за Вашия хотел? Търсите високо качество, бързо изпълнение, модерна визия и топ цена, следваща оптимално добрите практики по отношение на потребителското преживяване? С EggBlast – винаги получавате, това, за което плащате!

Уеб дизайн на хотелски сайтове

Създаването на сайтове на хотели крие специфични предизвикателства, с които клиентът и разработчиците трябва да са наясно още на етап планиране, а не на по-късен етап да стигат до момент, в който се реализират т.нар. кръпки в сайта. Това е ключово и за формиране на цена за изработка на сайт на хотел. Ние от EggBlast имаме дългогодишен опит при създаването на сайтове за хотелски комплекси и това ви гарантира правилния подход при изграждане на вашия нов уеб сайт.

Изработка на уеб сайт за хотелски комплекс

Начална страница

Презентира ключовите предимства на съответния комплекс и предоставя удобна възможност за потребителите, попаднали на тази уеб страница да се ориентират правилно сред предлаганите от хотела възможности и услуги.

Галерия

Представя снимки от различни локации в хотела, за да могат потенциалните посетители да научат повече за излъчването и преживяването, което им предстои. Те дават и ясна представа дали комплексът е нов или стар, поддържан или занемарен – все неща, ключови за избора на хотел от съвременния човек.

Ресторант

Храната е ключова, когато не си у дома. Това е причината много хотели да презентират и своите ресторанти в сайта си, за да гарантират удобство на своите посетители, които често не познават града и това би им спестило време и нерви, особено, когато ресторантът е на достатъчно добро ниво.

изработка на сайт за хотел цени

SPA & Relax

Изключително модерен през последните години се оказва и т.нар. SPA туризъм, който има за цел да предостави своеобразно бягство на хората, изморени от динамиката и претоварени от стреса в ежедневието си. Все по-често към хотелските комплекси биват изграждани и SPA центрове, които неизменно намират място в сайта на хотела, за да се уверят дамите, че и за тях е помислено.

Развлечения

В случай, че хотелът предоставя разнообразни и интересни форми на забавление, то логично е те да бъдат посочени в неговия сайт. Така бъдещите посетители могат да планират по-добре своето време и да се забавляват, а това носи онези красиви спомени, които често помним цял живот и ни карат да се връщаме отново.

Цени

От ключово значение при изработката на сайт на хотел е да се посочат цените за съответните услуги. Това не е задължително да се случва на отделна страница, но това е най-честия подход, желан от собствениците, които искат да информират своите клиенти за ценовия клас на хотела.

Местоположение

Локацията често е ключова при избора на хотел. Това предполага и абсолютна конкретика по отношение на точното местоположение, за да могат посетителите да се ориентират успешно и да преценят колко далеч са от местата, които планират да посетят докато са гости на хотела.

Резервация

Страницата за резервация има за цел да улесни резервацията на стая или апартамент в комплекса, без да се налага това да става по телефон. Също масово използвана практика, която често има и далеч по-ефективно решение, стига разбира се клиентите да го пожелаят.

Контакти

Винаги може да възникнат въпроси, които не са намерили изчерпателен отговор на страниците на сайта на хотела. Това предполага и наличието на страница за контакти, която не е характерна само за този тип уеб решения, а за всички сайтове без значение от тяхната тематика. Това са най-често срещаните страници, които можете да откриете в класически уеб сайт на хотел, но това далеч не изчерпва възможностите, които предоставя EggBlast.

Според конкретните обстоятелства, Ние ще ви консултираме как е най-подходящо да се процедира и защо, като все пак крайното решение за реализация ще вземете вие, защото за нас е важно да сте доволни и горди със своя нов уеб сайт.


element
element
element