SEO конференция 2013 всички презентации на едно място

SEO конференция 2013 всички презентации на едно място

В петък (22.03.2013) се оказахме с много стари и нови приятели от SEO оптимизация за търсачки SEO, маркетинг, ПР и копирайтинг бранша на едно място. Мястото бе Интер Експо Център в София на тазгодишната SEO конференция, която за пореден път вдигна летвата, а списъка с чакащите за билети достигна 150 души, а този с гледащите онлайн над 1000 в деня на събитието.

За нас най-важен все пак бе т.нар. networking, който наистина дори самостоятелно от основното събитие си струваше. Бяха обменените страхотни идеи, куп креативни закачки и стратегии също намериха своето място. Решихме да създадем тази публикация, защото искахме да обединим в един пост всички презентации на лекторите, тъй като мислим, че така ще е по-лесно и удобно за всички, които по една или друга причина пропуснаха топ SEO събитието на годината в България.

По-долу ще откриете списък с презентациите, тяхната тема и авторите им, като ако по някаква причина те имат нещо против вграждането, то могат да пуснат едно мейлче, за да премахнем тяхната презентация. Все пак ще се опитаме да съберем наистина всичко, което е публикувано на едно място, за да изстреляме познанията ви за SEO оптимизацията напред.

Подреждането е по ред в програмата на SEO конференцията, като приоритет има по-голямата зала. Ето и презентациите на колегите (отбелязали сме лекторите, като се надяваме скоро да обновим публикацията и да запълним празнотите):

 

Мария Моева – Поглед към бъдещето — мобилните и социалните аспекти на резултатите + Алгоритмични ъпдейти за подобряване качеството на търсенето.


[Презентацията не е пълна, поради политика на Google Inc]

 

Евгени Йорданов – Бъдещето на SEO


 


Васил Тошков – Авторство и Google+


 

Станислав Димитров – SEO презареждане с ресурсите на Google


 

Иво Илиев – Facebook и семантичното търсене


 

Димитър Димитров – Как да оптимизираме сайт локално – Local SEO


 

Лили Грозева – Креативни Link Building кампании


 

Иво Апостолов – SEO оптимизация чрез телевизионна реклама


 

Банко Стоянов – Създаване на Landing страници, които конвертират добре


 

Майк Рам – Управление на SEO проекти


 

Любомир Любомиров – SEO Копирайтинг или за “естествената” SEO оптимизация


 

Христо Атанасов – Брандовете продават повече


 

Борислав Арапчев – Употреба на RSS


 

Геннадий Воробьов – Силата на вътрешните фактори 80/20


 

[Бонус] Николай Яровой – CS Yazzle и SEOCombine от Николай Яровой


Тази презентация не бе показана на SEO конференцията, защото за жалост лектора не успя да присъства, но прилагаме и нея, за да не пропуснете нищо.

 

Както казахме в началото ни отне време да се ровим и да търсим презентациите една по една из социалните мрежи, което провокира и написването на по горната публикация. Дано нашия труд ви се стори полезен.